Novament, en aquesta edició de la XX edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa, Bidons Egara ha realitzat una acció específica de solidaritat en les carreres de la Mitja i la popular Santi Centelles, assumint el cost de totes les inscripcions de persones discapacitades o amb diverses problemàtiques i que, provenen de forma més significativa de les entitats de Terrassa com FUPAR, PRODIS, TRIGINTA o Fundació ALBA.

També volem compartir amb tots els nostres amics, col·laboradors i clients la il·lusió que ens fa que Bidons Egara hagi estat seleccionada com a finalista del certàmen “Esportista de Terrassa 2018” en la categoria de Suport i col·laboració en el món de l’esport.
Aquest és un certament que organitza anualment l’Ajuntament de Terrassa i el Diari Terrassa amb l’objectiu de retre homenatge a l’esport terrassenc a través dels seus protagonistes. D’entre els finalistes es designarà el millor de cada categoria.
En el transcurs de la Gala de la Nit de l’esportista el proper dia 15 de març del 2019 coneixerem els guanyadors de cada categoria.

Llegir l’article complert

Altres patrocinis que estem realitzant:
  • Patrocini de l’equip del Futbol Adaptat de la l’Escola de Futbol de Viladecavalls. Un equip de nois i noies de de 6 a 17 anys, amb lesió cerebral i afectacions a l’equilibri i la coordinació motriu.
  • Patrocini del Tàndem ciclista de Joan Font e Ignacio Ávila, aquet últim amb discapacitat visual. Un tàndem que competeixen en proves paralímpiques de ciclisme i té un gran palmarés. Van ser medalla de plata en la prova de fons en els Jocs Paralímpics de Rio 2016. I aquest any 2018 s’han proclamat per tercera vegada campions del món en tàndem de ciclisme paralímpic.

Coneix els nostres projectes de RSE

Copyright © *|2017|* *|Bidons Egara|

Our mailing address is:

Bidons Egara SL

Narcis Monturiol 6-8, Poligon Can Tries

Viladecavalls, Barcelona 08232

Spain

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

 

SERVICIO DE RECOGIDAS